Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaknade till kriget

ljudet slog ner som en bomb
ruskade om den sovande
vad händer med världen
och människor
värvade unga knarkkurirer
och bomber sliter sönder
vuxna och barn i Gaza
vi stressar kycklingar
i fabriker så de blir kannibaler
det enda ljuset i världens mörker
de kanske har stoppat
afrikanska svinpesten
spridas utanför staketet

i min lilla verklighet
prognosen talade om regnet fredag
vi står med våra paraplyer
på kyrkogården
vi måste knäböja av tacksamhet
enbart regnet faller!

Tack för du läser klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2023-11-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP