Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


baksmälla

konstlad energi slår tillbaka
det sparkar bakut som åsnan
drack kaffe för orka dagen
då effekten gick ur inte kul
vaknar till ljuset imorgon
ingen zummer








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-11-01 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP