Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punka

cyklade över asfalt och grus
till slut var däcken nötta
och gick hål då körde över en sten
försöker göra det som gör mig glad
alltför många tragedier i dag
försöker träna och äta rätt
der som får mig må bra
och överleva natten




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-11-02 11:31



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
jepp och pyntar städar.
.
2023-12-12

  the wildcat VIP
värmer mig över vännernas eld
föreningen har möte och fika i em
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP