Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


möteslokalen klokuggla

hade sagt du kan se mig
som en syster
vi är många som kommer
att sakna henne
hon sade det blir värst
för den som är kvar
först var det mamman
sedan var det hon
ett samtal betyder
mycket den första tiden
då medvandrat
en cancer som brände
ner huset efter en månad
det märkliga han har cancer
fast antar malignt melanom
de har tagit vävnadsprov
berättade om damen i bassängen
hade en stor fläck på ryggen
som togs bort
man ska inte rita fan på väggen
i onödan

nästa vecka börjar
föreningen ny träning
hoppas du mår bra
klokuggla???













Fri vers av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-11-02 15:59



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
det bakas så mycket runt jul

2023-12-12

  the wildcat VIP
fick reda på gatukontoret gstuarbete
i området en av damerna hade karta
sitter med i styrelsen
va bra
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP