Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


medmänniska

det är viktigare än någonsin
vara medmänniska
och inte avmänniska
Alla bröder och systrar
visa hänsyn och respekt för
andras olikheter
även dem som inte tillhör
eliten har samma kött och blod
som chefen presidenten
kungen tiggaren soldaten
bonden ..

trist nog funnit
människors sämsta sidor
får fritt spelrum i stunder av nöd
kontinenter skiljer
åsikter åt
kriget smittar öst och väst
norr och söder
länder och folk blöder










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-02 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP