Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oja klokuggla

en sådan fader skulle alla ha
som Grimwalker
då skulle Adam och Eva varit utplånade
från jordens yta i den benämningen
av humanister
Alla skulle ha tomma ögon
och en klocka tickade
där hjärtat skulle sitta

manipulativ enögd liksom Hitler
enbart arier var hans barn
Alla andra bakom galler i fångtransporter
enkel resa till gaskamrarna
och hans soldater hjärndöda robotar
hyllade den Onde

Vilka var hans ursprung kan man undra
som fostrat denne fasansfulle mördare
som kunde behandla dig så illa klokuggla?
och intet förglömma alla
lamm han slaktat!

idag kommer hon på cykel till mig
och vi åker gemensamt till graven
tänder ett ljus för den döda

ha en bra dag
det finns ingen som du klokuggla

du bär ett stort hjärta







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-11-03 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP