Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tacksam klokuggla

med sällskap på kyrkogården
det blåste kraftigt
det gjorde det svårt tända
hennes ljus var längre
mitt korta slocknade inte
hon satte även ljus
där deras arbetsgivare låg
undrade över
varför hon fått uppgiften
föräldrarnas grav var nedlagd
min barndomsvän visste hon
brukade sätta ljus
därför hade hon sagt
du tänder ett ljus för mig
..vinden gav mig frossbrytningar
eller var det tankarna?
sektens skugga en isande vind
vad hon heter betydelselöst
en god katolik som bryr sig
därför behöll den döda kontakten
då den multisjuke mannen dog
som de vårdade

Tack för idag klokuggla






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-11-03 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP