Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SOLEN LÄNGTAR

Som solen längtar varje dag
så längtar även jag
Att så bli ett med dej
att helt omslutas av din famn
Som solen ej hör stormen då
vill jag  ock bortom orden stå
De vore fel att tala se
att känna är att rätt förstå
Så som solen längtar
längtar jag

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-11-06 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP