Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gråa tisdagen i november

Den gråa tisdagen i november
När ljustet knappt syns, hörs och finns…
Vi blickar mot himlen, vi vandrar,
Vi kramas tanklöst och ömsint.
Vår själ flyter stilla i lyften,
Vår kropp domnar bort längtningsfullt.
Vårt minne för bort oss i mörkret,
Vi stannar, vi ser, vi förblir.




Bunden vers av Poetinvardagen VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-11-07 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP