Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOJNANDE VIND

Det blåste envind
och vände ett blad
på bladet stod ensamhet
Vinden mojnade
om den tilltar
är det ingen som vet

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-11-07 21:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livets vindar.
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP