Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVIVEL

Jag ser dej 
så tydligt framför mej
Jag blunda
och du är borta
Ska jag tro
på det jag inte ser
när jag blundar
Eller
ska jag tro
på det jag ser
när jag inte blundar

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-08 12:32



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
klokt, som en aforism, matematiskt

"i never believe what i publish
i never publish what i believe"
- stephen king, 'midnight flyer'

kommer dock inte ihåg några citat
förutom den ovan
men jag älskar såna hära! <3
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP