Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS AFTONRODNAD

När livets aftonrodnad
borjar skönjas
och minnena
från soluppgången
lyser starkast
När dagen dessemellan
bleknat
då väntar skymningen
som närmast

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-11-08 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP