Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall och frusen

Skriver av mig nuet.
Som ett trumsolo ingen hör.
Blickar ut över en stad som inte finns.
Men ändå.
Jag tvivlar.
Kanske är jag en del av stjärnhimlen.
Iallafall.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-11-08 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP