Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Bredaxlade numro två



Det är orättvisorna som får oss att vakna
och stå enade mot de bredaxlade
som vill ta över hela vår jord
våra ord ska spridas över jorden
och i sinnen ska de gro
de ska öppna sina ögon
stiga starka fram i ljuset
ingen ska förtrycka de små
och ta ifrån dem deras drömmar




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2023-11-09 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP