Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8815

 

 

Sömlösa drömmar

utan något sammanhang

fria att tolka

knyter ihop trådarna

till en osannolik bild

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-09 11:34



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Som ett lapptäcke, virrvarr av mönster
2024-01-11

  Margit Grell
Fina rader!
2023-11-09

    Music mind VIP
Drömmar är underliga.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP