Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrost

det Jag jag önskar bli
rum att vila hjärtat i
hyllsystem för våndorna
vrå att glömma skammen i
vilan mellan striderna
samlingsplats för helighet
i smyg en katedral
morgonkaffegod




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP