Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famling

En dag kommer inte åter
ändå följer de varandra

Rytmen hos den ström som
vi är svepta med i

Bakbundna av tvivlet
som håller oss vid liv

Vi måste befinna oss där
vatten och luft beblandas

Inga bilder är målade
utan en horisont
en linje att balansera
in och ut emellan
ständigt förryckt





Fri vers av Oak VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-11-10 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP