Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sömndrucken

vadar med varsamhet halvsovande
genom plikterna
det ihållande regnet har slutat
det om något är ett mirakel
svärjer något om tiden
som rann ur kärlet
slutsatsen tar en byggkloss i taget
istället för flera

ha en fin dag klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-11 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP