Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTOM

Bortom jorden
och jordelivet
Bortom månen
och månvindars sus
Bortom stjärnor
och stjärnors ljus
Bortom allt och evig tid
Är de månne där
våra själa föds
ändå kunna veta
när dom
på jorden behövs

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-11-11 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP