Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet bakom himlen

Älskar att blunda.
Även när minnen drömmer.
Seglar nattens doft.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-13 20:03



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vackert. Instämmer även med Bolid, rubriken är som en egen vacker poesi.
2023-11-14

    ej medlem längre
Jag tycker din rubrik var en underbar text i sig.
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP