Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slappna av i livet lite - Limerick

Man måste slappna av i livet lite
Behöver man icke att slita.
Ta vin på ett glas,
Gå en sväng, gå på dans.
Annars kommer ditt liv till ”finito”.




Bunden vers (Limerick) av Poetinvardagen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-14 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Struntprat.
Jag klarar mig utmärkt utan vin och dans.
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP