Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista ordet

Se där jag i bädden ligga

Doften av sjukdom och död

Gripen av den tragiska synen

Meningslösa tårar falla

Ord om förlåtelse som inte hörs

Tystnaden från mig straffar

Med leendet jag lämnar

Sorgeskri eka






Bunden vers (Haiku) av miramin
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-14 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin