Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
REKLAM FÖR GEVALIA-KAFFE/HOLGER MAXIMILLAN WRANGLE


GEVALIA-KAFFE/YOU ARE MY SUNSHINE/HONGLE(smakprov)

HEJ ALLA VÄNNER OCH SOM JAG KÄNNER...

MITT ENDA SOLSKEN HÄR I LIVET...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-11-15 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP