Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lösningsorienterad



vi söker dig om du har en hjärna som ständigt arbetar med uppfinningar. du ser molnet före tappen men tänker även på faktorn du vet. hoppsan det börjar regna fastän prognosen visade sol. hur går det då med brakfesten utepartyt och gästerna? du får inte ha tummen mitt i handen eller vara rädd för att misslyckas. din energi måste alltid vara på topp för du tänker ekonomiskt. kraften ska räcka till fler du selekterar sorterar uppgifterna. en fördel är att du därmed inte känner någon stress.
handtaget som ramlar av dörren. vad är viktigare handtaget eller dörren. du måste kunna se runt hörnet ta problemet i stunden vara innovativ med ersättningsmaterial. du måsta vara professor Balthasar.

gör du så alltid är du något för vårt företag som ständigt växer. vi började som ett litet frö. men med all vår kunskap/näring som tillförs dagligen växer vi och blir ständigt större vars rottrådar sprider gnistor till varje cell i vårt rymdimperium.

alla är värdefulla. Allas lika värde oavsett vad vi kan vad vi är - vad vi varit ...även om vi har ett inskränkt samhälle som värdesätter liv likgiltigt som en pryl. kassera till avfallshögen skickas med billig transport till Afrika.
humanism?






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-11-15 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP