Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill minnas såna ting

Varje gång jag hör min musik
kommer jag ihåg varför jag är här

Jag vill minnas såna
Ting som gav kärlek till mitt liv

Jag vill minnas såna
Ting som var att plocka dessa blommor

Jag vill minna såna
Ting som att säga adjö till en vän

alla dessa ting som gav kärlek
under min barndom och resten av mitt liv
Och att vara tacksam för alla dessa
möjligheter jag fick

andas och leva med sorg
ting som gav mig glädje att
minnas och ömheten jag fick

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-15 09:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att känna tacksamhet över de minnen man valt att ta till sig är en storhet i sig.
Då kan även sorgen bli lättare att bära.
2023-11-16

    Sefarge VIP
Livs-berikande skrivet!
Får en att tänka på
Att man minns
det man vill,
eller viljan
vill att en
minns?
;)


2023-11-16

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt att vila i under en dag av tacksamhet.
2023-11-15
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP