Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tankes flykt

Och snöflingorna föll utanför tågfönstret,
det var ju sommar när vi skildes åt?




Fri vers av Margit Grell
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-16 12:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En text att fundera vid, och som bjuder in till platsen vid fönstret och öppnar upp själva känslorummet.
2023-11-18

  BenGust VIP
Två rader med stark känsla.
2023-11-16

  Kungskobran VIP
Saknad!
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell