Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tiger jag aldrig var

Jag satt på din axel.
Inte för att söka skydd.
Inte för att värma mig.
Inte för att tröstas.
Utan för att hitta den magiska nyckeln.
Som släppte mig fri.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-17 10:43



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillar den här!
2023-11-21

    Tea Alex
Mystiskt.
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP