Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla som saknar solen


Varför gör du på detta viset?


Varför sura då solen gömmer sig
bakom en gardin
har du glömt att kusin vitamin
delade ut under varje årstid
av sitt livgivande vaccin?




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-11-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP