Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga måsten

 

Snart så är  Julen här
med alla viktiga måsten
men glöm inte vara där
du känner att du mår bäst

Jul helgen är till för värme
för att träffas och ha det bra
låt oss alla flytta oss närmre
och ge ut flera kramar idag

För världen är skakig just nu
allt kan hända på en sekund
så ta vara på alla dagar
och låt Julen bli
en varm och lugn stund




Fri vers (Prosapoesi) av Christin Lederman VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-17 12:46



Bookmark and Share


  Koloristen
Julen är *inte* ett måste. Glöm det.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP