Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch 3

Jag blir så fruktansvärt arg

Hur kan jag bli behandlad såhär




Fri vers av Tea Alex
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-11-17 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex