Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då

Det räcker nu

Tack och adjö




Fri vers av Tea Alex
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-17 15:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
äsch bry dig inte!
en dag skiner solen nästa regnar det.


2023-11-17

  KYREUS of Sweden
Tears on my pillow.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex