Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad önskas.. Limerick

Varmt kaffe, en bok och en bulle.
Livet känns som en film på rulle.
Sköna stunder att minnas,
Livets trådar som tvinnas..
Men ni gapar att det hörs i Sydpolen!




Bunden vers (Limerick) av Poetinvardagen VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-18 20:50



Bookmark and Share


  träsnidaren
härlig text
2023-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP