Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

När du fram faller
känn din egen tyngd

Mossan på marken ger vika
din kropp gör lika

Vätan i mossen blir din
lika med kylan

Det är dina egna hjärtslag
som du känner
men de är slagna frånur jorden
som du ligger på

Snart är de tagna åter




Fri vers av Oak VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-11-18 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP