Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Vintern som försvann.
Innan hon kom.
För att ta farväl.
Av tiden.
Viskande i snöstorm.
De ord jag aldrig hört.
Sinar mellan iskristallerna.
Som frusen prästkrage.
Jag plockar dess blad.
Sakta.
För att hon ska stanna.
Vid min sida.
Älskar.
Älskar inte.
Älskar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-11-19 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP