Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trio (för två)

du var aldrig inspirerad av mig till något,

ändå, allt det fina jag tänkte.

- var runt dig -

en omkrets mätt i händer,

varma armar,

en annan.

“Du förtjänar det”




Fri vers (Fri form) av Athanasia
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-20 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia