Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realism

Det kommer aldrig bli perfekt

Jag är kristen humanist nu




Fri vers av Tea Alex
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-11-20 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex