Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Tänk att denna fantastiska lök blommade så vackert på nytt igen. Den var faktiskt så sant som ett skönt nytt under. Dikten talar om sanning och under.


Lögn faller på sitt eget grepp

”Lögn faller platt på sitt eget grepp ebbar ut i intet så är det”.
***
*Denna fina blomma amaryllisen löken som på nytt som i en skön sanning. Jag blev så glad över att den finns och blommade mig på nytt. Och flera av att köpa in där en önskan i att få nya skönheter i att blomma om igen.

Av intresse söker sanning som är så fint att ha i möjligheter till för och med varandra lyfta,, så långt som möjligt och går på intresset i en vilja.

*Till sist; Segrar gör den äkta sanningen som är och finns inbyggda
i människor (samvetet) som i det sköna av blandade ting finns.*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-21 09:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Absolut att man skall vara sann. Man behöver kunna lita på varandra. Håller helt med dig.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP