Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något att leva för


Varför leva i en värld
där ingenting är heligt
dagen du föll som ett träd
klokuggla
dog även jag




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-11-21 16:35



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
blir så förmorrat ledsen
2024-04-13

  the wildcat VIP
vad väntar sig de oheliga
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP