Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn i skuggorna

Barnet när det ser
ser den far som döljer sig
bakom tystnader

barn i skuggorna
som hör ord som gömmer sig
under de sagda

formar eget skal
en visserlig ryggrad, ja
men av snö och is.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-11-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP