Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som inte längre finns kvar, till alla er som saknar. Till alla oss som kan hjälpa till genom att själva öppna oss. Om vi vågar vara den första att välja ärlighet och riva ner murarna runt en hemlighet.


NI SOM OSS LÄMNAT

Ni som inte längre är i livet
Er som många tog för givet
Till er vars liv tog ett abrupt slut
Och tiden på jorden har runnit ut

Om ni själva valde att lämna
Eller det bara råkade hända
När ni era rädslor försökte dölja
Och ni era känslor ville skölja

I våra tankar finns ni kvar
Fina minnen är det vi spar
Vi önskar att ni velat stanna
Men för era ögon det svartna

Vi hade velat ändra endel
Som hade gjort er hel
Att vår kärlek hade räckt till
Och sett att ni inte längre vill

E G 2023.11.22




Bunden vers (Rim) av Emelys saga
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-22 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelys saga
Emelys saga