Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


2016



gav poeter ut en poetisk antologi med 140 brev
ett av dem jag skrev med dig i tankarna
det värsta vår vän Bangk--- jag förstod inte
hade fått tycke till hur jag skrev
allt började med hans sida
fann senare då jag såg hans namn
brevet till mig
"till hon som gick vilse bland karusellerna"

antog han som måste nollställa kretsloppet
men du var först på banan klokuggla
byter namn gör den som vill göra rätt eller fel
alltihop tragiskt person inte råskinn
det hemska kan vara då tårar torkar in
ödegården ligger kvar
"det är då vi skriver i sanden
där tårar ritar mönster"

det är inte ditt fel klokuggla
att spindelben utnyttjar din uppfinning
räkneverket
denna lök bär på en röst
som spricker ut i blom
tillägnar mig själv och dig
som läser mig varje dag




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-11-22 11:08



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
hjärtekram
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP