Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsbegränsad



allting tillverkat av människa
lever en tid
även våra mobiler behöver uppdateras
låsen behöver oljas
våra golv möbler poleras
allt omkring oss behöver vårdas
även våra mjukvaror
våra hästkrafter behöver havre
och betar gräs
hovarna behöver verkas
man och fäll ryktas







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-11-22 11:24



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
gäller även tiden
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP