Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan



Ett längtans frö
som blivit kvar inom
sitt skal

grubblande över
vad som egentligen
var vad

Förhoppningar
förväntningar
och kanske också
ett och annat nederlag

Finns bland allt det gömda
därunder fröets skal












Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-11-23 08:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Utan längtan och förväntan skulle livet vara tomt.
2023-11-23

  ULJO
Hela livet är en stor förväntan.
Fint skrivet
2023-11-23

  Kungskobran VIP
Förväntningar som ej går i uppfyllelse är
jobbiga.
Man skall vara försiktig ned alltför höga förväntningar

Fin dikt gillar
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP