Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


sopkvasten


dansar och får golvet att glänsa
då vi tvivlar på oss själva
sopar vi noga i varje vrå
varje dammråtta nå
vi ser ljuset blinka längre fram
det är fyren vi går emot
även om vädret är november




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-23 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP