Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


paviljongen


stormen fattade sina nävar
runt segelduken
drog i det redan trasiga
nu flaxar den som vilda fåglar
av och an i blåsten
visst är det så med all materia
det sköra trasas lätt sönder
då vind går däröver




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-11-23 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP