Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkan 2

Den kristna gemenskapen var värre

än någon annan gemenskap

 

Den kristna gemenskapen var falskare

än något hon någonsin varit med om




Fri vers av Tea Alex
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-23 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex