Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag klokuggla


tassar på tå

för inte störa hans arbete
värma upp oss frusna
låg flera nätter i fosterställning
över sorgen stundande
begravning
blickar upp mot idolen
suckar över värmen

han sprider, som solen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2023-11-23 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP