Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krut i den näven

bravo fackföreningen
Varför ska en frimurare
som Masken inte skriva under
avtal för arbetarna
som står vid bandet
i hans flotta imperium

han har bättre villkor?
jo tack då finansen skriver
sina egna villkor smakar de bäst

att amerikanerna finner sig??!!




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-11-23 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP