Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröstmjölk

ack kära alla ni
ja även förfärliga Grimwalker
ständigt bevis en får
märklig föda ni har
en kommentar ett magert svar
att föda sig på
knappt babyn tyar krypa
klokuggla han är klok
oändligt större
än en förljugen hop

god morgon klokuggla
hjärtekram
undrar inte över dina rader
om denne skurk
i sina gyllene skor

Grimwalker för vad ni gjort
skulle Jesus enbart passera eder
ridande på sin åsna
genom öknens land






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-24 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP