Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärpan

vrider kikaren mot origo
ställer in ursprunget
vad avtecknar sig i okularet
då skärpan rätt inställd

kräket Grimwalker själv eller hantlangaren
ansvarig för startskottet
lammet i strålkastarljuset
för hugade spekulanter
allra först lånade han pärlugglans sida
bad vännen till oss båda Ko---
hen skulle skulle skära av linan
med hans ord
skadeskjuten reste sig lammet från skottet
misstrogen tog fram förstoringsglaset
och då började dansen "scenen är din"

Nätack finns här och skriver om orättvisor
och falska människor horor och bockar
som går att finna över nätet

vänder aldrig andra kinden till
dessutom låter aldrig älskad person bli psykiskt
och fysiskt misshandlad
den som knappt rest sig ur sjukbädden
blir av återfallet ännu sämre
det tar många år att läka en hjärna






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-24 10:37



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
det smakar surt då en skriver

2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP